Join team ReFleet

Wil jij een bijdrage leveren aan het toegankelijk
en betaalbaar houden van het openbaar vervoer?

Werken bij ReFleet

Heb je ook de drive om een actieve bijdrage te leveren aan het toegankelijk en betaalbaar houden van het openbaar vervoer? Zie je het als een kans om te werken in snel groeiend bedrijf, zonder strakke hiërarchische sturing en waar we jou in de lead laten over je carrière? Spreekt het je aan om onderdeel te worden van een team dat de huidige werkwijzen in onze sector ter discussie wil stellen? Wij komen graag met jou in contact om jouw toegevoegde waarde voor ons team te bespreken.

Omdat wij jou als persoon direct goed willen leren kennen, is een talentscan onderdeel van de selectie procedure. Op basis van deze scan gaan we met elkaar verder in gesprek over jouw mogelijke rol in het team en het werken bij ReFleet. In de procedure letten we naast jouw ervaringen en deskundigheid ook vooral op jouw persoonlijkheid. Wij nemen zowel collega's aan die net aan hun carrière beginnen alsmede professionals die ons team versterken met senioriteit.

40%

Aantoonbare vakinhoudelijke kennis en werkervaring

60%

Persoonlijkheid en jouw toegevoegde waarde als collega

Plezier

Wij geloven dat je de beste prestaties levert als je met plezier naar je werk gaat. ,We waken voor vastigheid en dagen je uit met nieuwe opdrachten. Uiteraard maken we ook plezier buiten de opdrachten!

Ontwikkeling

We geloven in leren en DOEN! En ja, dan gaat er weleens wat mis en dat is niet erg! Door deze ervaring kunnen we het elke dag nog beter doen. Om dit te bereiken krijg je een eigen opleidingsbudget, tijd om te leren en nieuwe dingen te ervaren. Wij gaan open en eerlijk met elkaar om.

Invloed

Elke collega heeft specifieke prioriteiten ten aanzien aan arbeidsvoorwaarden. ReFleet werkt met een arbeidsvoorwaardenpakket waarin je jouw eigen keuzes kunt maken. Verandert er iets in jouw leven, veranderen wij gewoon met je mee.

Ondernemerschap

We stimuleren je om actief jouw eigen werkweek in te vullen en rekening te houden met je privé leven. Je bent flexibel in het kiezen van je werklocatie evenals werktijden als de opdracht dit toe laat. Commerciële kansen zien en pakken juichen wij toe!

sfeer impressie

Werken bij Refleet? Contact ons